Moikka!

Olen Tiina, hauska tutustua! Koulutukseni kautta voin käyttää itsestäni myös nimiä ylioppilas, kuva-artesaani ja medianomi. Osaamistani ja työkokemustani parhaiten kuvaavat työnimikkeet ovat graafinen suunnittelija ja kuvittaja. Suunnittelen monipuolisesti niin näytön kautta katseltavia grafiikoita kuin painettujakin tuotteita. Myös kuvituksia toteutan sekä digitaalisesti että perinteisillä menetelmillä.

Työskentelen mielelläni yhteiskunnallisesti merkittävien aiheiden parissa. Erityisen tärkeitä aiheita minulle ovat ihmisten yhdenvertaisuus ja hyvinvointi sekä ekologisuus. Otan nämä asiat huomioon myös työtavassani. Teen työtäni ihmiseltä ihmiselle; inhimillisesti ja vilpittömästi. Kanssani työskennellessäsi voit olla juuri sellainen kuin olet, ja toivonkin, että voin olla sinulle ennemminkin työtoveri kuin ulkopuolinen palveluntuottaja.

Olen osa Kulttuuriosuuskunta Makasiinia, joka on kuvallisen ja sanallisen viestinnän ammattilaisten muodostama oikein mukava poppoo. Vaikka osuuskuntamme osoite on Helsingissä, minä asun ja työskentelen kotikaupungissani Joensuussa. Sinunkaan koordinaateillasi ei ole väliä, sillä voimme nykyteknologian ansioista tehdä vaivattomasti yhteistyötä, missä ikinä oletkaan. Jos osaamiseni olisi avuksi sinulle, yhteisöllesi tai yrityksellesi, lähetäthän minulle sähköpostia, niin vastaan sinulle pikimmiten takaisin. Olisi ilo tehdä yhteistyötä!